Du befinder dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler. Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge om hjælp eller købe din næste Mini i vores forum, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger. Bemærk, at du ikke behøver at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

God fornøjelse!


******************************************************************************

Danish Mini Meeting 2019

Offentliggjort af MCD-admin 10. marts 2019 i Begivenhed

Medlemslisten

Offentliggjort af MCD-admin 15. december 2018 i Medlem
OBS til brugere, der også er medlem af klubben!

Hvis du er gyldigt medlem af klubben og har oprettet en bruger på denne hjemmeside, så kan du downloade vores medlemsliste. Det kræver kun, at du sender en besked til webmasteren på e-mail eller...

Indhold på siden eftersøges

Offentliggjort af MCD-admin 10. august 2017 i Hjemmeside
Undertegnede har stadig travlt med at finde billeder og uploade dem til galleriet. Men det kunne være rart med nogle billeder af jeres Minier. Der er masser af plads i galleriet. Bare brug funktionen "Foreslå billede" og vælg "Jeres Minier" galleriet...

Ingen artikler at vise

Ingen blogs at vise

Sikringer nyere Mini

Offentliggjort af MCD-admin 24. oktober 2018 i Mini mekanik
Liste over sikringer

Rally Thürmer 2008

Offentliggjort af MCD-admin 18. september 2017 i Film
Mini giver den gas gennem forhindringer til Rally Thürmer, som dengang blev afholdt i samarbejde med sportssektionen under Mini Club Denmark.

Tuning SU carburetters

Offentliggjort af MCD-admin 07. september 2017 i Mini mekanik
49 siders .pdf om adskillelse, samling, tuning, indstilling, rengøring m.v. af SU karburatorer. Inkluderer også information om nåle.