MINI CLUB DENMARK

Sommertræffet 2021 - NMM+DMM

Sommertræffet i år er planlagt til week-enden 30. juli – 1. august, og vi har fundet frem til campingpladsen “Køge & Vallø Camping”, som på Sjælland skal danne rammen om begivenheden.

Hvad der startede som et kombineret træf i 2020 i Ballum med Vikingetræffet + Nordic Mini Meeting + Danish Mini Meeting i et samarbejde mellem Grænseegnens Miniclub og Mini Club Denmark, er nu flyttet til 2021 i nyt format. Desværre blev træffet i 2020 aflyst på grund af COVID19. Vikingetræffet blev herefter udsat til 2022, hvorpå Mini Club Denmark besluttede at arrangere et kombineret NMM + DMM.

Efter seneste NMM i Finland i 2018 fik MCD overleveret “Den gyldne oliepind”, et symbol mellem de nordiske Mini klubber på, hvem der har ansvar for næste NMM. Efter dette træf skal “Den gyldne oliepind” sendes videre til en ny nordisk Mini klub.

Der vil under træffet i henhold til traditioner være afstemning omkring træffets Mini’er. 

Kategorierne omfatter:

1: Træffets klassiske Mini alle årgange 

2: Træffets klassiske Mini Mk 1 og II 1959 – 1969 

3: Træffets klassiske Mini Mk. III, IV og V 1969 - 1991 

4: Træffets klassiske Mini Mk VI og VII 1991 – 2000 

5: Træffets “længst kørt” Mini præmie

6: Træffets New MINI 

Træffets klassiske Mini’er 1-4 vil blive hædret med vandrepokaler, 5-6 med ejerpokal. Året efter vil vandrepokalerne blive erstattet med erindringspokaler.Vore nordiske Mini venner er kendt for også at køre New MINI, de er også velkomne.

Af hensyn til vejret og for at skabe faste rammer, bla. omkring festmiddagen lørdag aften, vil der blive opsat et stort fællestelt.

Fredag aften vil man på pladsen kunne grille forudbestilte grillpakker på store grill. Indhold af pakken: Steak eller svinekølle, en stor slagterpølse, salat, kartoffelsalat, brød, ketchup og sennep.

Lørdag aften vil der blive serveret helstegt pattegris med tilbehør. Rebildsalat, broccolisalat, flødekartofler, brød.

Leverandøren har lovet at skære grisene ud og maden vil blive uddelt centralt efter tur, på en coronasikker måde.

Der vil blive arrangeret “ventildæksel-race” lørdag eftermiddag, og børnene vil have deres eget løb. For de børn der ikke selv har mulighed for at bringe en racer med, og som gerne vil prøve evnerne af, vil klubben stille 10 stk. byg selv “ventildæksel racere” til rådighed, efter først til mølle princippet. 

Skulle man få lyst til at se sig om i området, er der ikke langt til strand og vand, og man kan hurtigt nå Køge bymidte. Området ved Køge på Syd-øst Sjælland byder på mange interessante udflugtsmål. Fælles-køreturen vil føre os gennem småvejene i det skønne område, endelig rute under planlægning. Lidt syd på tårner Stevns Klint sig 41 meter op over havets overflade og er ubetinget områdets turistmæssige fyrtårn. I klinten ses tydelige lag af fiskeler, der fortæller om en af de værste katastrofer i Jordens historie. Stevns Klint blev i 2014 optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. 

I området findes også Koldkrigsmuseum Stevnsfort, en hemmelig brik i Danmarks og NATO’s forsvar. Det underjordiske fort består af 1,7 km lange gange 18 meter under jorden. Læs selv videre på: https://www.sydkystdanmark.dk/stevnsklint.

Hermed skulle rammerne være sat for at alle skandinaviske Mini fans har mulighed for at mødes til et af de mere afgørende træf i 2021 og få god lejlighed til at hygge sig med glade Mini venner.

 

Bestyrelsen MCD